Büyükakın, “Durmak yok, yola devam’ dedi, sosyal medya yıkıldı!

Forum Tanrısı

Administrator
Yönetici
AK Parti’de uzun süredir devam eden bekleyiş sona erdi. AK Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı beklediği gibi Doç. Dr. Tahir Büyükakın oldu. 31 Mart 2019’da yaklaşık 600 bin oy alarak başkan seçilen Tahir Büyükakın, bir dönem daha Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmek için aday gösterildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün bizzat duyurulması beklenen adaylık süreci öncesi sosyal medya yıkıldı. Kocaeli Gündem Gazetesi ve Instagram hesabına gelen yorumlarda Tahir Büyükakın’ın adaylık kararı desteklenirken, birçok övgü dolu yorum geldi. İşte o yorumlar... Tahir başkan yapıyor İzmit onunla değişti şimdiden Tebrikler Başkan... Partizanlık felan bilmem. Ama Tahir başkanı severim. Net şekilde söylüyorum oyum onadır. Mutlu şehir KOCAELİİİ Fazla gürültü patırtı yapmadan, ortalarda ben ben diye gezinmeden işini yapan başkan ve KBB gerçekten güzel çalışıyor Partiye bakmıyorum adam çalışıyor inşallah yeniden kazanır Kesinlikle çalışkan işinin eniyisi yapan, vede çok vizyonlu başkan. Rabbim hayırlı eylesinn inşallah Son zamanlar da siyasete duyduğum en güzel haber hayırlı olsun inşallah Akp ye oy atmam ama Tahir başkan hak etti... Oyum onundur Adam gibi adam aksi düşünülemezdi bile (tarafsız yorum parti tutmuyorum) Tahir Büyükakın Tek Başkanımızdır Yakışır başkanım, Şimdiden Hayırlı olsun Tahir başkanı taniyan bilir nasıl yuce gonullu mutevazi ve samimi oldugunu... seçildigi ginden beri halk ile ic ice bir baskan çalışan üreten bir buyuksehir var... Buraya yorum yazarken bi bakar insan kardeşim prof. Bir hocamiz bilmem hangi partiden adaymış saygı duyarız ama belediye baskan koltugunda kitap yazilmiyor... bir hafta takjbe alın @tahirbuyukakin_ hocamı günlük nereleree gidiyor ne isler yapıyor bir bakın... Vallahi seve seve oy vercegim bir başkan yolu açık olsun... Adam harbiden çalıştı helal olsun böyle insanlar lazım siyasete Boşuna kocaeli'de seçim yapılmasın. Tahir başkanın karşısına da kimse çıkmasın. Tahir başkanla yola devam Gönlü güzel başkanıma şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni eder Başarılarının devamını dilerim Seni seviyoruz sayın başkanım