Bora Hışır & Diplomat-İnadına şarkı sözleri Derim kazındı bak, canım sıkıntıdaAsıl büyük kural, bi' gün gemi batarNasıl kırıldıysa kalp, bi' gün kafam atarO gün alındıysam biri gelir yatarHer şeyin zararı var, görmedim yararınıSaygı duy kararıma, kalp kalbi kandırırBakmadım hiç arkama, yok sevgi kavramıGelip derin uykumdan belki biri uyandırırGözümün önünü göremiyo'm doktorAramıyo'm sebebini bu nedendenYürüyemiyorum eve bile, çok zorTanıyamıyorum kendimi kederdenKahpe sensin, anlatırsınSen de kimsin lan, yapma dırdırKozu verdiysem patlatırsınVazgeçersin ve kalmaz hırsın [Nakarat: Bora Hışır]Bıraktım her şeyi olurunaBilemedim, kime niye hasretim?Direniyo'm hala inadınaBırakamam öylece vazgeçipSoldurdum gülleri, yılları, geçmişi, hepsiniHerkesi mahvedip, ahKaybettim kendimi, bulmadım dahaHer şeyi yap, bana olma günah You might also like ELLERİM BOŞM Lisa Sia - Snowman (Türkçe Çeviri)Genius Türkçe Çeviri Kanye West - Heartless (Türkçe Çeviri)Genius Türkçe Çeviri Bıraktım her şeyi olurunaBilemedim, kime niye hasretim?Direniyo'm hala inadınaBırakamam öylece vazgeçipSoldurdum gülleri, yılları, geçmişi, hepsiniHerkesi mahvedip, ahKaybettim kendimi, bulmadım dahaHer şeyi yap, bana olma günah [Verse 2: Diplomat]Sen dile, sererim ayaklarınaBu kocaman ışıltılı şehiriPahalı kokular kanatlarınaAma biliyorum, derdin bu değilSendelemem, bakma yorulduğuma, rüzgarımaBu yaralandığım ilk gece değilBu lanet işliyo' damarlarımaBütün kararlarıma özür dilerim bebekYoksanKararır gece, bunalır bu kafam, eyKime neyi anlatıyorsam?Elimde şişe, beynimin içi şüpheYa hakkımda yanılıyorsan?Gözlerim kara, beni götürür ipeBi' korkum yok inanıyorsamGörüyo'sun ner'de olsan da, yeah [Nakarat: Bora Hışır]Bıraktım her şeyi olurunaBilemedim, kime niye hasretim?Direniyo'm hala inadınaBırakamam öylece vazgeçipSoldurdum gülleri, yılları, geçmişi, hepsiniHerkesi mahvedip, ahKaybettim kendimi, bulmadım dahaHer şeyi yap, bana olma günah [Çıkış: Bora Hışır]Her şeyi yap, bana olma günah