2024 LGS’de 500 tam puan yaparak Türkiye Birincisi olan Eymen ÖNÜGÖREN, Nevşehir Valisi Ali FİDAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI tarafından ödüllendirildi. Vali Ali FİDAN öğrenciyi tebrik ederek hediyelerini verdi ardından bu başarıda katkısı olan okula, öğretmenlere ve velilere tebriklerini iletti. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI öğrencimiz Eymen ÖNÜGÖREN’e hediyelerini vererek tebriklerini iletti. “İlimizin başarısının artmasında katkı sağlayan okullarımızı, idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutlarım” diyerek teşekkürlerini iletti. Milli Eğitim Müdürü YAZICI okula “Teşekkür Belgesi” verdi. Teşekkür Belgesini okul adına Müdür Yardımcısı Perihan ÇITAK SAVRAN aldı. Hediye takdiminde öğrencimize eşlik eden Altınyıldız Ortaokul Müdür Yardımcısı Perihan ÇITAK SAVRAN “başarılarımızın mimarı öğretmenlerimize, en büyük destekçilerimiz kıymetli velilerimize ve sınava hazırlık sürecinde üstün gayret göstererek çalışan, bireysel ve kitlesel başarıda okulumuzu zirveye taşıyan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.