11 Ocak 2024 Perşembe Düzce Elektrik Kesintisi!

Forum Tanrısı

Administrator
Yönetici
11 Ocak 2024 Perşembe Düzce Elektrik Kesintisi!Düzce, Türkiye'nin Batı Karadeniz bölgesinde yer almasının yanı sıra sanayi, tarım ve ticaretin yoğun olduğu bir şehir olarak dikkat çeker. Ancak, son dönemlerde Düzce'de yaşanan elektrik kesintileri hem bölge halkını hem de işletmeleri olumsuz etkilemektedir. Kocaeli Gündem olarak Düzce'de duyurulan ve planlanan elektrik kesintilerini sizler için derledik. SEDAŞ NEDİR?Doğu Marmara Bölgesi'nde elektrik dağıtımı konusunda önemli bir role sahip olan SEDAŞ, Sakarya, Düzce, Yalova ve Kocaeli illerinde hizmet vermektedir. Türkiye'nin elektrik enerjisi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 15 Temmuz 1970'te kurulan Türkiye Elektrik Kurumu (TEK), yıllar içerisinde çeşitli yapısal değişikliklere uğradı. 12 Ağustos 1993 tarihinde TEK, Türkiye Elektrik Üretim İletim A.Ş. (TEAŞ) ile Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) olmak üzere iki ayrı entiteye bölündü. Bu dönüşümün ardından, 1994'te TEAŞ üretim ve iletim faaliyetlerini yürütmeye başlarken, TEDAŞ da elektrik dağıtım hizmetlerini sağlamaya başladı. Ancak, 2001 yılında alınan bir kararla TEAŞ, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) adlı üç farklı şirkete dönüştürüldü. Bu değişiklikler Türkiye'nin elektrik sektöründeki dinamikleri ve yapısını şekillendir. DÜZCEAKÇAKOCAAYAZLIBURÇAK SK., ÇAĞRI SK., DEMIR, DEMİR SK., DUMLUPINAR, DUMLUPINAR CD., EREĞLİ CD., MEHTAP SK., ORKİDE SK. 09:00 15:30 DÜZCEYIĞILCAN KENDISI, YOĞUNPELİTYOGUNPELIT, YOĞUNPELİT KÖYÜ YOLU 09:00 15:00 DÜZCEAKÇAKOCAAYAZLI, ÇİÇEKPINAR, KÖYÜN KENDİSİ, N KENDISKÖY SOKAĞI, ÇIÇEKPINAR, ÇIÇEKPINAR KÜME EVLER, ÇİÇEKPINAR KÖYÜ YOLU, DÜZCE AKÇAKOCA YOLU, HACI YAKUP KALAYCI CD. 09:00 17:00 DÜZCEKAYNAŞLIÇİLLİOĞLU, D-100 KARAYOLU, DÜZORMANI, MERKEZ, MEŞELİK, SARIÇÖKEK, SARIYER, TAHTALIKANADOLU OTOYOLU, BOLU DAĞI CD., ÇİLLİOĞLU SK., ÇİLLİOĞLU SK., DÜZCE/BOLU YOLU, DÜZORMANI, ELMALI, MARTI, SARIÇÖKEK KÖYÜ YOLU, TAHTALIK, YONCALIK, YONCALIK SK. 09:00 13:00 DÜZCEGÖLYAKADEĞİRMENTEPE, GÖKSU, KADIFEKALE, KADİFEKALE, KARADERE, MERKEZ, MUHAPDEDE, N KENDISIDEĞİRMENTEPE KÖYÜ İÇ YOLU, DEĞİRMENTEPE KÖYÜ YOLU, DERE SK., DERE_3, MERKEZ_162, MERKEZ_232, MERKEZ_27, MERKEZ_38, MUHAPDEDE, MUHAPDEDE KÖYÜ YOLU, ŞEREFLİ SK., ÜST 09:00 17:00 DÜZCEKAYNAŞLIÇIMENLIKORULUK, MERKEZ, ONBASI, VELIOGLU ALIOSMAN, VEYSELUSTAÇİMENLİKORULUK SK., MERKEZ, ONBASI, VELIOGLU ALIOSMAN, VEYSELUSTA 09:00 15:30 Kaynak: Haber Merkezi